ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Hasan Ali Yücel İlkokulu

Mrt

BİGEP kapsamında öğrencimizin örnek davranışlarını pekiştirmek amacıyla yürüttüğümüz  ''Ayın Öğrencisi '' projemizin  ödüllerini sahiplerine takdim ettik.  Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Öğrencilerimiz astronot  kıyafetleri ile farklı bir heyecan yaşadılar.Kendi yaptıkları uzay kıyafetlerini giyip eğlendiler  hem de yaşadıkları yeni deneyimle gökyüzü ve uzay bilimleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Mrt

Güne  fiziksel aktivite ve egzersizle başlıyoruz.

Şbt

Bigep kapsamında öğretmenlerimiz velilerimizi ziyaret ederek öğrencilerimiz hakkında bilgilendirilmeler yapıldı.BİGEP kapsamında öğretmenlerimiz öğrencilerinin evlerini ziyaret ederek , onların eğitim durumları , çalışma koşulları ve aile ortamları  hakkında bilgi alıyor. BİGEP Projesi sayesinde öğrencilerin akademik başarısı ,okula devam ve veli -işbirliği artırılıyor. Ziyaretlerimiz tüm öğrencilerimizin velilerine ulaşana kadar devam edecektir.Bizleri bu süreçte evlerinde ağırlayan değerli velilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize teşekür ederiz.